Vergelijk aannemers in 3 stappen:
1. Zoek aannemers
Vind geschikte aannemers.
2. Vraag offertes aan
Vul uw wensen in.
3. Vergelijk de offertes
Vergelijk en kies wat bij u past.
looking glass

Vergelijk aannemers in Berchem (Antwerpen).

Vraag nu vrijblijvend tot 5 offertes aan!
Type werkzaamheden:
Type aanvraag:
» Verder
aannemers
Tevreden zakelijke gebruikers:

Aannemer in Berchem (Antwerpen)

Als u een aannemer in Berchem (Antwerpen) zoekt levert dit vaak veel stress op. U moet contact zoeken met bijna elke aannemer in Berchem (Antwerpen) en elke keer opnieuw uw ideeën voor leggen. Dit is een tijdrovend proces en daarnaast is het moeilijk om hier een goede keuze in te kunnen maken. AannemerOfferte helpt u om snel uw aannemer in Berchem (Antwerpen) te vinden. U kunt dan met één druk op de knop een offerte-aanvraag versturen naar meerdere bouwbedrijven in Berchem (Antwerpen) tegelijk!

Inhuren van een aannemer in Berchem (Antwerpen)

Het is belangrijk dat u een bedrijf inhuurt die zijn opdrachten netjes uitvoert. Het is hierbij fijn om te weten of de aannemer goed verzekerd is voor het geval er iets mis zou gaan. Bespreek ook dit scenario met uw aannemer in Berchem (Antwerpen) en verwerk de verzekeringen in het contract. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Om een betrouwbare aannemer in Berchem (Antwerpen) te vinden, moet u natuurlijk zelf ook wat onderzoek verrichten. Ga bijvoorbeeld eens op het internet zoeken naar recensies over het bouwbedrijf in Berchem (Antwerpen). Zo weet u zeker of het bouwbedrijf de afspraken nakomt en kunt u de kwaliteit van eerdere bouwprojecten bekijken.

Zelf klussen of uitbesteden?

Het is verstandig om niet alle klusjes uit te besteden aan de aannemer in Berchem (Antwerpen). Om de kosten te drukken kunt u zelf simpele klusjes uitvoeren. Alleen de klussen waarvoor vakmanschap vereist is moet u overlaten aan een aannemer in Berchem (Antwerpen). Laat het bouwbedrijf wel altijd uw werk controleren en aanpassen indien nodig. Zo bent u er zeker van dat uw verbouwing naar uw wensen verloopt. Heeft u een ruimer budget dan kunt u uiteraard wel het hele project uitbesteden.

Gelijk offertes aanvragen voor een aannemer in Berchem (Antwerpen)

Wilt u dus direct meerdere offertes ontvangen van diverse aannemers in Berchem (Antwerpen), vul dan hierboven uw gegevens in. U ontvangt dan verschillende offertes van aannemers bij u in de buurt. Vergelijk deze offertes en kies het bouwbedrijf uit Berchem (Antwerpen) van uw keuze. De offertes zijn uiteraard geheel vrijblijvend!

Beoordelingen

Door Jan van Gesselen, Antwerpen
Binnen 2 dagen had ik 4 offertes binnen. Dat verdient een compliment dus bij deze.
Door Lieven Hendricks, Brussel
Ik ben zeer tevreden over de snelle bemiddeling na het invoeren van mijn gegevens. Binnen 1 dag had ik de eerste reacties al gekregen.

Voorbeeldaanvragen

Maandenlange insijpeling van aanvoerwater in de kelder muur, voegen weg, stenen en dragers rot.
Kelder
Gyproc,
Garagevloer opbreken en nieuwe vloer leggen. gepolierde beton ongev m. Vervangen/plaatsen deksels septische put. riooldekseltjes plaatsen
Hertsellen van barsten in muren - bestaand plafond uitnemen en nieuw zetten - vensteropening vergroten en nieuw venster in - binnenmuur: gat maken voor venster te plaatsen - buitenmuur (draagmuur) gat maken voor venster in te zetten
Betonnen vloeren uitbreken (ste verdieping) & poutrel steken
Betreft vervanging van een ingebouwd bad + betegeling.
Afwerking buiten muur aan schuifraam
Bestaand zadel dak afbreken en buiten muren opmetselen ( muren verhogen). Nieuwe platdak timmeren en isoleren+dakdichting.
Volledigerenovatie beneden verdiep + electriciteitsvernieuwing